Het imperium van Extrema wordt steeds groter

ExtremaMusic neemt boekingskantoor Dilanta over, ook extra platenlabel

Het boekingskantoor Dilanta van Adriaan Veldhuizen is overgenomen door ExtremaMusic. Extrema, bekend van haar grote dance evenementen, is een welkome partner voor Veldhuizen. "Het is een professionele organisatie en heeft een groot internationaal netwerk," aldus Veldhuizen.

ExtremaMusic neemt boekingskantoor Dilanta over, ook extra platenlabel

Een jaar geleden richtte Adriaan Veldhuizen Dilanta Artist Management op, een boekingskantoor voor zowel Nederlandse als internationale DJ’s en producers. En nu heeft Extrema, de grote dance organisatie uit Eindhoven, zich over Veldhuizen ontfermd. Dilanta Artist is overgenomen door ExtremaMusic. Laatstgenoemde doet het management van een aantal artiesten en heeft een aantal labels in bezit. Adriaan Veldhuizen zal uit zijn Dilanta-stal artiesten als Darko Esser, Nuno Dos Santos, Lauhaus, Le Clic, Quince, Kirk DeGiorgio en SCSI-9 meenemen.

“Extrema is een professionele organisatie en heeft een groot internationaal netwerk,” aldus Veldhuizen. “Mijn werkzaamheden wijzigen verder niet zoveel en aan mijn dagelijkse structuur zal ook niks veranderen, maar het is natuurlijk goed dat Extrema ook Europese contacten heeft. Ik zal er ook een label gaan oprichten. Ze beheren al een aantal labels en die van mij komt er dus bij. Wie er op dat label zullen verschijnen moeten we nog even bekijken, maar misschien zullen het artiesten uit de voormalige Dilanta-hoek zijn, ja.”

“De aanvulling die ExtremaMusic compleet maakt”, aldus ExtremaMusic-directeur Roger Dassen. De naam Dilanta zal overigens verdwijnen.