We moesten wel even bijkomen hoor, want wat hebben we genoten van onze eigen Clubtour. Afgelopen vrijdag was de Haagse binnenstad gevuld met muziek, en dat allemaal om te vieren dat wij twintig jaar bestaan. Vandaag het tweede deel van het fotoverslag waar we terugkijken op de harde shows van Polarized, Bleedroot, de mooie liedjes van Two End Faces, de surfpop van Cosmo, de outlaw-country van Hurricane Joe en de kersverse Music Support Popprijs winnaars Heath. Kortom: de fotoverslagen van de Zwarte Ruiter, O'Casey's en Kompaan Binnenhaven.

Kompaan Binnenhaven

Normaliter een plek om lekker speciaalbier te nuttigen, maar voor de 3voor12 Clubtour een perfecte locatie voor het wat hardere werk van de clubtour. Met optredens van noiserockers Polarized en punkgroep Bleedroot, was de avond in Kompaan Binnenhaven ruig, hard en scherp.

Bleedroot

Polarized

Polarized

Bleedroot

Bleedroot

Polarized

O'Casey's

Voor de beste pints Guinness ga je natuurlijk naar O'Casey's Irish Pub op het Noordeinde. Want als zelfs Bono en Prins Harry daar aan de toog hangen, moet het wel van niveau zijn. Net zoals de muziek die Two End Faces en Cosmo daar op de planken legden.

Two End Faces

Cosmo

Two End Faces

Two End Faces

Cosmo

Cosmo

De Zwarte Ruiter

In de Zwarte Ruiter is een rockshow eerder regel dan uitzondering, vandaar dat de programmering van Music Support-winnaars Heath, droompoppers Dream Machine en de gemaskerde bandieten van Hurricane Joe hier perfect paste. Ook hier werden foto's gemaakt, check it out!

Hurricane Joe

Hurricane Joe

Heath

Hurricane Joe

Dream Machine

Heath

Dream Machine

Amare

De oplettende kijker wees ons er al op: Hermes Barzelini kwam niet voor in ons fotoverslag van Amare. Hier kunnen we erg omheen draaien, maar het is hier gewoon in misgegaan. Gelukkig vonden we nog twee foto's van de rapper, zodat van elke act op ons festival een afbeelding is gemaakt!

Hermes Barzelini

Hermes Barzelini