We moesten wel even bijkomen hoor, want wat hebben we genoten van onze eigen Clubtour. Afgelopen vrijdag was de Haagse binnenstad gevuld met muziek, en dat allemaal om te vieren dat wij twintig jaar bestaan. Van de prachtige opening door Ava Nova x Oona tot aan het feest met Bennie Beenham was de 3voor12 Den Haag Clubtour 2023 een groot succes. Geniet mee met de foto's uit de Openbare Bibliotheek, Amare en het Paardcafé.

De openbare bibliotheek

De aftrap van de Clubtour vond plaats in de openbare bibliotheek op het Spui. In een intieme setting ontroerden Ava Nova en Oona het publiek met hun prachtige, eerlijke nummers, om de aanwezigen met hun ontwapenende aankondigingen nog verder voor zich te winnen. Na hen betraden de heren van Meyendel het podium. Ook zij hadden met hun fluisterzachte muziek met poëtische teksten geen enkele moeite om de aandacht van het publiek vast te houden.

Ava Nova X Oona

Meyendel

Meyendel

Ava Nova X Oona

Ava Nova X Oona

Meyendel

Amare

Een avond Haagse muziek zonder hiphop is natuurlijk net zoiets als een broodje kebab zonder knoflooksaus. Dat hoort niet. Vandaar dat Amare, terwijl in een andere zaal de opera Cosi Fan Tutte werd opgevoerd, vrijdag bol stond van de beats. De legendarische Mista Sweet stond achter de draaitafels, en Love Kayee, Hermes Barzelini en Skofniks legden de bars neer.

Love Kayee

Skofniks

Skofniks

Love Kayee en Mista Sweet

Skofniks

Skofniks

Paardcafé

Het Paardcafé stond vrijdag in het teken van Nederlandstalige muziek, en wie er was zal ontdekt hebben dat het binnen dat stramien alle kanten op kan gaan. De avond begon met de kleine liedjes van Eric Speelt Liedjes waarop Thor Kissing zijn vervreemdende hersenspinsels op het publiek losliet. Imbos zette vervolgens een mooie show neer waarop de feestneuzen van Bennie Beenham het geheel inkopten en het Paardcafé in een heus feestcafé veranderden.