WOO HAH! verzorgt online, interactief festival

10, 11 en 12 juli een livestream en beperkte toegang tot poppodium 013

Hiphopfestival WOO HAH! heeft zojuist aangekondigd hun gecancelde festival online door te zetten met ‘WOO HAH! All Day’. 10, 11, en 12 juli is er een livestream te zien met performances, interviews, exclusieve opnames van oude shows en interactie met fans. De organisatie biedt ook de mogelijkheid om de livestream bij te wonen in poppodium 013 in Tilburg. 

‘Na een periode van bezinning en na het afhandelen van alles wat daarbij komt kijken zijn we meteen gaan bedenken wat we dan nog wél zouden kunnen doen,’ vertelt festivaldirecteur Ruud Lemmen. ‘Met dit concept hopen we de pijn voor iedereen, inclusief onszelf, enorm te kunnen verzachten en een unieke ervaring te kunnen bieden. Eentje die ons allen zoet houdt totdat we in 2021 weer een reguliere WOO HAH! festivaleditie zullen hebben.’ 

De shows zullen plaatsvinden in poppodium 013 en de Red Bull Music studios in Amsterdam. Ook zullen er verschillende reporters op pad zijn om op bezoek te gaan bij kijkers van de stream, en op zondag de nieuwe namen voor WOO HAH! 2021 bekend gemaakt worden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12