Kijk terug: Liam Gallagher speelt Wall Of Glass live op Pinkpop 2017

En de heerlijke sneer naar zijn broer: 'I don't even have his phone number'

Liam Gallagher kwam recht uit Manchester, waar het benefietconcert van Ariana Grande was, voordat 'ie het podium op Pinkpop betrad. In Engeland gaf hij niet alleen een optreden voor het goede doel, maar hij doneerde ook meteen de rechten van 'Don't Look Back In The Anger'.

Het is niet nieuw dat Liam Gallagher niets met de de Oasis-hits te maken wil hebben. Hij maakt nu zijn eigen werk waarmee 'ie zich de hitlijsten inwerkt. 'Wall Of Glass' is daar zo'n nummer van en die kun je terugkijken in dit artikel.

Daarnaast gaf 'ie nog een sneer naar zijn broer Noël, waar 'ie net voor het interview een Twitterruzie mee had gehad. 'Zo'n vraag moet je maar aan Noël zelf stellen,' zei Liam tegen de interviewer. 'Ik heb zijn telefoonnummer niet.' Dat interview kun je hier terugzien.

Wist je trouwens al dat Liam Gallagher het super naar z'n zin achter de schermen? Terwijl de backstage langzaam maar zeker leegstroomde, zat Liam het ene na het andere biertje naar binnen te werken terwijl hij – jawel – keihard ‘We Are The World’ blèrde. Dit is dan ook een van onze magische momenten op Pinkpop.

Wil je meer shows van Pinkpop terugzien? In dit dossier vind je onder andere optredens van Imagine Dragons, Chef'Special en Kensington.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12