Blokkenschema ESNS 2022 bekend

vier dagen, drie streams en meer dan tweehonderd artiesten

Volgende week woensdag is het zover, ESNS 2022! Wederom een volledig digitale editie. Het stroomt over van de acts die vier dagen lang zijn te bewonderen op drie verschillende streams. Daarnaast is er nog een vierde stream waarop een chat beschikbaar is. Gisteren werden de laatste namen bekend gemaakt met o.a. WIES en MEROL. En vandaag kan het grote puzzelen beginnen: het blokkenschema voor het showcasefestival is bekend. 

Een snelle blik op het schema kan al leiden tot de nodige stress. Zo overlappen 12van3voor12-talenten POM en Future Husband met elkaar op Noorderslag en staat producer Alberta Balsam tegelijkertijd ingepland met de Zwolse rockers van Paceshifters. Het voordeel van zo'n stream is dan weer dat je heen en weer kan zappen. Postpunkduo Wet Leg is al op woensdagavond op stream ESNS01 te bewonderen en het Britse Yard Act verschijnt op vrijdag op diezelfde stream. Check het hele blokkenschema op 3FM.nl/ESNS.

ESNS vindt plaats van 19 t/m 22 januari 2022 als digitaal festival. 3voor12 is alvast begonnen met opwarmen. Lees hier ook het verhaal over Ultraflex.

 

De ESNS sessies worden opgenomen door de NTR i.s.m. NPO 3FM, voor uitzending op NPO3, NPO 3FM en het digitale festivalplatform gehost door VPRO 3voor12.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12