Spoiler: De nieuwe Daphni is fantastisch

Daphni (aka Caribou) heeft genoeg aan een bas, een drum en een loop

Je kan van 'Can't Do Without You' vinden wat je wil, maar het nummer van Caribou was een festivalanthem vanaf de seconde dat het uitkwam. 'Sun' net zo. Ook solo in de clubs kan Dan Snaith er wat van, als Daphni. Zijn hele album uit 2012 staat vol met nummers die intussen uitgegroeid zijn tot moderne classics en er zijn niet veel producers die tracks zo goed kunnen laten klinken op grote geluidsystemen als de Canadees.

Voor de mixserie Fabric Live komt Snaith op 21 juli met een compilatie vol met onuitgebracht werk en edits. Openingstrack 'Face to Face' is nu alvast uit en laat hem van zijn beste kant zien. Een drum, een bas en een vocal gaan in de loop. Vrij minimaal, maar als het zo goed geproduceerd is als hier en zo idioot funky, dan is er ook niet meer nodig. Wellicht komt er in de afsluitende set met Hunee op Down the Rabbit Hole wel meer nieuw materiaal langs.

Makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Abonneer je op de 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op Spotify. Nog meer #nieuwemuziek vind je in ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12