Luister terug: 3voor12 Radio 21 januari 2019

Pop Stipendium-winnaar Thomas Azier over zijn prijs & alleen maar nieuwe muziek in het Niet Te Missen uur

Allereerst moeten we even iemand feliciteren: Thomas Azier! En niet omdat hij jarig is, of een hele sicke nieuwe baan heeft gescoord als krokettentester bij Kwekkeboom. Nee, hij heeft een prijs gewonnen: het Pop Stipendium! Da's een prijs van het Cultuurfonds voor een popartiest die nóg een stapje verder wil zetten, en daarvoor wel een financiële stimulans kan gebruiken. Thomas Azier won afgelopen weekend in Groningen dus 10.000 euro om zijn droomproject waar te maken! Vanavond vertelt hij in 3voor12 Radio wat dat droomproject dan precies inhoudt, en natuurlijk vraagt Eva hem ook naar zijn show op Noorderslag.

Da's dus goed nieuws voor Thomas Azier, maar er is vanavond ook goed nieuws voor jou (ja, jou!). Goede nieuwe muziek, welteverstaan! Spotify stroomt weer over van de sicke nieuwe releases. Daarvan heeft 3voor12 het beste en meest relevante aanbod geselecteerd voor een nieuw Niet Te Missen uur. Vanavond gidsen Eva en gast Cécile van Wijnsberge je langs nieuw werk van James Blake, Foals, Sharon van Etten en nog veel meer.


3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12