Tour de Machine: Niels en Atze komen naar je toe!

De reizende podcast, live in je collegezaal

De toekomst van streaming? Het deurbeleid van clubs? De opkomst van illegale houseparty’s? Het rookverbod in festivaltenten? Het tassenbeleid van de ZiggoDome? Waar willen jullie het over hebben? Niels Aalberts en Atze de Vrieze brengen hun podcast De Machine komend najaar een week lang naar universiteiten, hogescholen en popacademies door heel Nederland met een reeks interactieve colleges. Tour de Machine komt eraan!

Hoe werkt het?
Van maandag 29 oktober tot en met vrijdag 2 november gaan we vijf dagen ‘on tour’ door het hele land. We lenen de tourbus van Romanza Brava, reizen naar twee locaties per dag voor een ochtend-college en een middag-college. En het mooie is: jullie bepalen waar we over praten. Hier kunnen universiteiten, hogescholen en popacademies met relevante studies zich inschrijven.

De spelregels
- Iedereen kan zich inschrijven voor een gastcollege van Tour de Machine De Machine. Voorwaarde is dat we voor minimaal 30 en liever meer studenten komen te zitten.
- Ben je een oefenlocatie, club, zaal of bekende sessieplek in een (middel-)grote stad en kun je ons 30 man/vrouw publiek garanderen? Ook goed.
- Per dag verzorgen Niels & Atze max. 2 gastcolleges: één in de ochtend, de andere ’s middags.
- Het gastcollege is gratis en duurt max. 1,5 uur. Jij zorgt voor koffie, thee en spraakwater (plakje cake wordt op prijs gesteld), wij verzorgen de inhoud.
- De inschrijving sluit op 13 juli. Daarna bepalen wij het tourschema. Schrijf je vooral ook in op een datum waar al meer gegadigden voor zijn, want we maken uiteindelijk een zo efficiënt mogelijke route (incl. truckersbal).
- ± Drie weken voor de start van de tour vragen we alle contactpersonen om een lijstje met 3 onderwerpen + vragen aan te leveren waarover we het die ochtend of middag gaan hebben. Dat lijstje is niet bindend: we behouden ons het recht voor onderwerpen over te slaan, onderwerpen verder uit te diepen of relevantere onderwerpen aan te snijden op basis van interactie met de aanwezige studenten. Vragen en discussie moedigen we zeer aan!

Schrijf je hier in tot uiterlijk 13 juli.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12