John Coffey meteen door naar AFAS Live

Punkband kondigde onlangs terugkeer en nieuw album aan

Mocht je het nog niet doorhebben: John Coffey is terug! De Utrechtse punkband speelde eerder deze maand een aantal comebackshows in kleine kroegen (geen voorverkoop, mayhem gegarandeerd) en beloofde een nieuw album, en nu komt daar een grote klap bovenop: 16 december speelt de band in AFAS Live, de grootste John Coffey show ooit. Tickets gaan deze week in de verkoop.

Het was een paar jaar stil rond John Coffey. De band werd in 2002 opgericht en was lange tijd vooral geliefd in undergroundkringen, maar in de laatste jaren van hun bestaan groeide John Coffey uit tot een landelijke publieksfavoriet die op alle festivals van Nederland speelde. Niet in de laatste plaats op Pinkpop, waar frontman David Achter de Molen zichzelf onsterfelijk maakte door een vliegend biertje uit de lucht te plukken en op te drinken. Een jaar later, in 2016, gaf de band er de brui aan. David Achter de Molen werd podcasthost, gitarist Alfred van Luttikhuizen probeerde het nog even met Tusky. 

Nu is John Coffey dus volle bak terug. Eerder al verscheen single 'Steam Waltz', later dit voorjaar verschijnt een comeback album. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12