Kijk terug: Editors live op Lowlands 2017

Een grandioze show van een band die zich blijft ontwikkelen

De eerste namen voor Lowlands 2018 zullen binnenkort zo mondjesmaat bekend worden gemaakt, des te meer reden om toch nog even terug te kijken naar de beelden van afgelopen jaar. In dit terugblik zien we hoe frontman Tom Smith als een ultieme circusmenner over het podium fladdert. 

Hét moment komt wanneer 'The Racing Rats' wordt ingezet, en een goed getimede wolkbreuk zorgt dan voor een extra theatraal effect. Hier bewijst Editors waarom ze voor de zoveelste keer een gigantische festivalweide vol trekken. Want wat past ze dit goed zeg, dit massale spektakel. Deze megalomane nieuwe Alpha is de perfecte tempel voor hun grootse werk. Het geluid is puntgaaf, de uitvoering evenzeer. Vlijmende gitaarriffs worden ondersteund door de kloeke ritmesectie van Russell Leetch en Ed Lay. Een geniale afsluiter van een festivaldag.

Benieuwd wat we van de rest van de show vonden? Lees hier het hele verslag.

Om je de winter door te helpen deelt 3voor12 tot het eind van het jaar elke dag een opname van de mooiste live-momenten en de vetste festivalshows en concerten van 2017. Hier vind je ze allemaal op een rijtje, met shows van o.a. Radiohead, Biffy Clyro en Run The Jewels.

Nog meer liveshows terug zien? Ons overvolle archief vind je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12