steun 3voor12

De hele show van The National op Best Kept Secret kijk je hier terug

Majestueuze headliner van de zaterdag nu helemaal online te zien

Een beetje heimwee is wel op z'n plaats: Best Kept Secret 2018 ligt alweer achter ons. Gelukkig hebben we de herinneringen nog - en de opnames! Je kunt nu een van de beste shows van het festival in z'n geheel terugkijken bij 3voor12: de headline-show van The National op de zaterdagavond.

Een meeslepende, indringende show, perfect voor je post-festivaldip of een druilerige dinsdagavond. Frontman Matt Berninger is scherper dan ooit, en weet zijn eigen ongemak in te zetten om iedereen erin mee te trekken. De band opent de show met 'Nobody Else Will Be There' van de laatste plaat, een van The National's meest introverte nummers ooit. Daarna komen zinderende versies van favorieten als ‘The System Only Dreams Of Total Darkness’, ‘Bloodbuzz Ohio’ en ‘Day I Die’ langs.

Je kunt het hele concert hier terugkijken. Lees hier ook de recensie.

In ons Best Kept Secret 2018 videoarchief vind je alle concertopnames en livesessies op een rijtje, met opnames van onder andere Arctic Monkeys en Khurangbin, en intieme sessies met Unknown Mortal Orchestra en Rostam. Check ze hier allemaal, er komen er nog meer bij.

Meer Best Kept Secret? Je vindt alle recensies, video's, interviews en achtergrondverhalen in ons #bestkeptsecret-dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk