Death Alley neemt vrijdag in OCCII afscheid van Dennis Duijnhouwer

Pijnlijk afscheid voor bassist en kernlid

Death Alley gaat aanstaande vrijdag nog een laatste keer spelen met Dennis Duijnhouwer. Afgelopen weekend werd bekend dat de hardrockers afscheid nemen van hun bassist. Een reeks Facebook-posts van Duijnhouwer zelf geven aan dat die beslissing keihard aangekomen is.

De band zelf hield zich lang stil, maar plaatst gisteravond toch ook een verklaring op Facebook, waarin staat dat de keuze gemaakt werd omdat een 'ongezonde situatie' ontstaan was, niet in de laatste plaats voor de band als geheel, en dat de spanningen ontstaan zijn door de verschillende visie op hoe om te gaan met de druk van het band-bestaan. Death Alley heeft een intens jaar achter de rug met veel shows en tussendoor ook nog een opname-proces. Duijnhouwer liet eerder al zelf weten dat proces superzwaar gevonden te hebben, waardoor hij zichzelf gedwongen zag een aantal band-beslissingen te nemen die de andere muzikanten niet deelden.

Het zag er naar uit dat het afscheid niet alleen definitief maar ook abrupt was, maar de band heeft inmiddels besloten de show in OCCII Amsterdam alsnog door te laten gaan als een afscheid van Duijnhouwer. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12