Rapper Feis overleden

Groot Rotterdams hiphop-talent gestorven

De Rotterdamse rapper Faisal Mssyeh, beter bekend als Feis, is overleden. Dat melden onder andere Top Notch-platenbaas Kees de Koning en zijn goede vriend Tony Pengel – U-Niq – op Facebook. 

Feis brak in 2007 door met een feature op ‘Klein, Klein Jongetje’ van U-Niq maar is vooral bekend als muzikale sparringspartner van Winne. Samen deden ze onder andere uitstekende 101Barz-sessies en maakten ze tracks als ‘Superman’ en ‘Zegevieren’. Pas in 2014 bracht hij zijn langverwachte soloalbum ‘Hard van Buiten, Gebroken van Binnen’ uit.

AD.nl schrijft dat Feis vanochtend het slachtoffer was van een schietpartij op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.

Van Ronnie Flex tot Ali B, van Willie Wartaal tot Boef, van Bokoesam tot Rotjoch, van Josylvio tot Jonna Fraser, de hiphop-wereld reageert geschokt op het overleden van Feis. ‘Rust in vrede Feis, mijn kleine broertje owwwww wat ben ik gebroken van binnen en helemaal niet hard van buiten. I love you man!’, schrijft U-Niq op Facebook. 'Ik kan het niet geloven. ga je missen jouw super talent, gevoel voor humor en hoe je altijd klaar stond voor iedereen. Rust zacht', aldus Kees de Koning. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12