3voor12 Radio

Sticks co-host in 3voor12 Radio

3voor12 Radio

Sticks co-host in 3voor12 Radio

Doag! Je kent 'm van Dazzled Sticks, Great Minds, de Fakkelbrigade en natúúrlijk van Opgezwolle: Junte Uiterwijk alias Sticks, een van de meest veelzijdige rappers van Nederland. Hij is vanavond drie uur lang te gast in 3voor12 Radio om de show mee te presenteren en zijn favoriete platen te laten horen, in aanloop naar de giga-#OpgezwolleTotNu-show in de HMH later deze maand.

Dik vijftien jaar alweer, bijna zijn halve leven, is Sticks bekend als kwaliteitsleverancier van Nederhop. Spuugdingen Op De Mic kwam uit in de zomer van 2001, en dat maakte van Sticky Steez, Phreako Rico en Dippy Delic in een klap dé hiphop-sensatie van het land. Opgezwolle bestond officieel tot november 2007, maar Junte Uiterwijk gooide ook met andere projecten hoge ogen: de Fakkelbrigade met o.a. Typhoon, A.R.T. en Rico, Great Minds met Jiggy Djé, Winne en Dr. Moon en Dazzled Sticks, zijn samenwerking met Tjeerd Bomhof (Dazzled Kid/Voicst).

Vrijdag 18 maart vieren Rico & Sticks hun uitgebreide oeuvre met een grote #OpgezwolleTotNu-show in de HMH, daarna trekken ze met een groots opgezette tour het land in. In aanloop naar die optredens is Sticks vanavond te gast in 3voor12 Radio om terug en vooruit te kijken en veel van zijn favoriete platen te draaien.

advertentie