3voor12 Radio live vanaf Amsterdam Dance Event

Martin Garrix, DJ EZ, Jeff Mills en Seth Troxler live op ADE15

3voor12 Radio live vanaf Amsterdam Dance Event

Martin Garrix, DJ EZ, Jeff Mills en Seth Troxler live op ADE15

Danceweirdo, superdj én chef-kok Seth Troxler houdt een speciale DJ-cookoff voor daklozen. Wij gaan langs, en vragen hem en Tom Trago meteen naar hun gezamenlijke track Natte Cel, een ode aan de legendarische slotnacht van Trouw en de verborgen derde ruimte.

Techno-mastodont Jeff Mills presenteert niet één, maar zelfs twee unieke projecten op Amsterdam Dance Event. Morgen zal hij nieuwe muziek componeren in het Rembrandthuis, geïnspireerd door de grootmeester. Overmorgen presenteert hij het concept Time Tunnel, een muzikale tijdreis door verleden en toekomst, langs sterrenstelsel en prehistorie. We bevragen het hem allemaal en kijken ook waar zijn vernieuwingsdrang vandaan komt.

Martin Garrix zou dit weekend zomaar tot de nummer 1 van de omstreden DJ Mag 100 kunnen worden uitgeroepen. Hardwell zei deze week dat Garrix hem verdient, website YourEDM berekende dat hij op social media het allerbeste scoort van alle dj’s en daarmee een logische winnaar zou zijn. Maar eerder dit jaar zei Garrix nog erover te denken om hem te weigeren, als hij wint. Denkt hij dat nog steeds? Hij vertelt het vanavond.

EDM-fotograaf Rutger Geerling - zeg maar de Tiësto van de spiegelreflex - presenteert op Amsterdam Dance Event zijn ambitieus ingestoken fotoboek This Is My Church, in 3voor12 Radio vertelt hij over zijn mooiste foto’s én legt hij uit hoe je dat eigenlijk wordt, EDM-fotograaf.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

De 'Je Weet Nooit Wat Je Krijgt'-Request!

vanaf PT-3M-59S

advertentie