VR15: The Pheromones zijn een sterke live act

Het publiek wordt wakker gerockt uit hun after dinner dip

Tekst: Kelly de Rybel Foto's: Kelly Thans ,

The Pheromones mogen op deze zonnige zaterdagnamiddag in The Living optreden. De tent is gevuld, het enthousiasme is groot, de band is energiek; kortom dé ingrediënten voor een goed optreden.

Het is muziek voor de echte rock liefhebbers, gierende gitaarsolo's vliegen ieder rond de oren. De set begint stevig en het publiek heeft wat tijd nodig om op te warmen. The Living is een intiem podium en het publiek is op die manier makkelijk aan te spreken. Het is overduidelijk dat de mannen van The Pheromones lekker in hun vel zitten. Na wat opgewekte inspanningen van de zanger lukt het dan ook het publiek wat te laten relaxen en mee te laten doen met het ritme van de muziek.
 
Deze redelijk nieuwe band stond al eerder op de Zwarte Cross, in Tivoli, en in Paradiso, en mag vanmiddag rond kwart voor 5 optreden in The Living van Vestrock. The Pheromones is een échte Nederlandse rockband. Twee gitaristen, de broeders Slager, komen van 'de overkant' en staan vandaag dus met veel plezier en enorm groot enthousiasme op eigen Zeeuwse bodem te spelen.
 
The Pheromones is een sterke live act en de interactie van band naar publiek is enthousiast en energiek, net als de muziek die ze maken. De sfeer zit er goed in, hoewel het publiek in eerste instantie uit hun after dinner dip geschud moeten worden maar dat lukt uiteindelijk prima.