Kabuki komt met debuut cd Kabuki komt met debuut cd

Release concert in Porgy & Bess

, Andre Joosse

Kabuki komt met debuut cd

Release concert in Porgy & Bess

Andre Joosse ,

De eerste volledige Kabuki cd zal aan het publiek worden gepresenteerd op 11 november. Dit zal gebeuren in het in muziekkringen overbekende muziekcafé Porgy & Bess in Terneuzen.

Release concert in Porgy & Bess

De eerste volledige Kabuki cd zal aan het publiek worden gepresenteerd op 11 november in muziekcafé Porgy & Bess in de thuisstad van Kabuki.
 
De Terneuzense driemans rockband Kabuki begon in 2008 in Terneuzen als Kiss-coverband. De band onderscheidt zich nu door het spelen van eigen werk in een midden jaren ’70 hardrock stijl. Invloeden zijn de grote stadium rockers als Kiss, AC/DC en Alice Cooper.
 
De naam van de band vindt zijn oorsprong in het gelijknamige Japanse theaterspel waarbij de acteurs met geschminkte gezichten spelen. Ook de band speelt met zwart-wit geschminkte gezichten, net als hun voorbeelden Kiss.
 
De band bestaat uit Jiro op drums, Caesar op gitaar en ‘Rock and Roll Coby’ als frontman en bassist. In 2009 werd de demo-ep Left Behind opgenomen en gereleased en direct erna werd begonnen met het schrijven van nieuw werk voor hun nieuwe cd.
 
De nieuwe cd, Kabuki, is opgenomen in de Zeeuws-Vlaamse Weisse Löwe Studio’s en is geproduceerd door Jeroen ’t Gilde. De cd kan worden besteld op info@kabukirocks.com voor € 10,- plus verzendkosten. De cd zal voor het eerst te koop zijn, speciaal voor bezoekers van de release avond voor € 5,-. Tevens zal de cd via internetverkooppunten (waaronder I-tunes) te koop zijn.
 
 
Cd release Kabuki
11-11-11, 20.30 uur
Porgy & Bess Terneuzen
Gratis Entree
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland