Het Grote Tourtje doet zaterdag Middelburg aan Het Grote Tourtje doet zaterdag Middelburg aan

Noah’s Ark-rappers brengen nieuwe muziek ten gehore

, Jos Rouw

Het Grote Tourtje doet zaterdag Middelburg aan

Noah’s Ark-rappers brengen nieuwe muziek ten gehore

Jos Rouw ,

Rappers Tastic, Kraantje Pappie en Jiggy Djé treden zaterdagavond op in De Spot in het kader van 'Het Grote Tourtje'. De shows staan in het teken van hun nieuwe releases, waarop de sound varieert van ouderwetse boombapbeats tot dubstep. Ook leuk: bij 3VOOR12/Zeeland maak je kans op gratis entree!

Noah’s Ark-rappers brengen nieuwe muziek ten gehore

Met de viering van haar vijfjarig bestaan in zicht reist vooraanstaand hiphoplabel Noah's Ark momenteel door Nederland, met labelbaas Jiggy Djé en zijn collega's Tastic en Kraantje Pappie als afgevaardigden. Na stevige 'teambuilding' ging Het Grote Tourtje in oktober van start. Met inmiddels driekwart van de shows achter de rug zijn de rappers er klaar voor om het publiek in Middelburg kennis te laten maken met hun nieuwe muziek. 

Zo releaste Tastic onlangs een nieuwe mixtape met de opvallende titel 'SteebTASTIC, Donnie & De Dark Charizard’. Kraantje Pappie en Jiggy Djé hebben hun nieuwe materiaal nog niet uitgebracht, maar kozen ervoor om tijdens de tour af en toe voorproefjes online te zetten. Je kunt je op kraantjepappie.nl abonneren op updates rond Kraans dubstepgeoriënteerde debuutalbum ‘Crane’ en op jiggydje.nl voor nieuwe muziek van Jiggy's derde album getiteld ‘Het Grote Plaatje’.

Je kunt je dus laten verrassen, zaterdagavond in De Spot. Tijden, kosten en verdere informatie vind je hier

Gratis naar Het Grote Tourtje zaterdag? Dat zit er misschien wel in: hou morgen (donderdag) @3VOOR12Zeeland in de gaten op Twitter! Wordt vervolgd...

 

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland