Talent gezocht voor The Road to Graauwrock

Zeeuws-Vlaams festival zoekt vier bands

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Op hemelvaart donderdag 17 mei 2012 zal voor de elfde maal Graauwrock open air plaats vinden. Naast de hoofdacts zullen die dag nog een vier tal lokale bands optreden. Op 12 mei zullen deze bands worden gekozen.

Zeeuws-Vlaams festival zoekt vier bands

Graauwrock is een inmiddels jaarlijks terugkerend open air festival op de voetbalvelden van VV Graauw nabij het Zeeuws-Vlaamse stadje Hulst. In het verleden traden onder meer op Golden Earring, Rowen Heze, Van Dik Hout en afgelopen jaar Clouseau.

Op hemelvaart donderdag 17 mei 2012 zal voor de elfde maal Graauwrock open air plaats vinden. Naast de hoofdacts zullen die dag nog een vier tal lokale bands optreden.

In een voorselectie voor beginnende bands zal op zaterdag 12 mei 2012 een wedstrijd voor deze bands worden georganiseerd. Deze voorselectie wordt gehouden op de sportvelden van vv Graauw in Hulst. De bands treden op 2 podia in de feesttent op waarna een vijf tal juryleden zal de beste band selecteren uit de acht deelnemers.

Prijzen voor deze selectiewedstrijden:
1e prijs: Optreden tijdens Graauwrock met een gage van € 300,--
2e prijs: € 250,-- en toegangskaarten Graauwrock voor bandleden
3e prijs: € 250,-- en toegangskaarten Graauwrock voor bandleden
Alle deelnemers ontvangen toegangskaarten voor Graauwrock

Bands welke interesse hebben deel te nemen dienen een demo of MP3 bestand met 3 nummers (totale duur 10 minuten) op te sturen naar onderstaand adres, voor 15 januari 2012 as. Vooraf zal een selectie uit de ontvangen inzendingen worden gemaakt.

Aanmeldingen en verdere inlichtingen bij
Frank de Caluwe
Jacintastraat 5
4569AP Graauw
Telefoon 0114-635293, e-mail theroadto@graauwrock.nl.