Het licht uit in de Piek Het licht uit in de Piek

Opposites geven dampende show in Vlissingen

, Foto's: Andre Joosse

Het licht uit in de Piek

Opposites geven dampende show in Vlissingen

Foto's: Andre Joosse ,

Een uitverkochte Piek, hiphop duo de Opposites zijn in Vlissingen. De heren geven een dampend optreden in een oververhit zaaltje. Mag het licht uit?

Opposites geven dampende show in Vlissingen

Slechts enkele spots staan er op het podium gericht. Voor het podium een groep tieners in afwachting van hun helden: Twan en Willem van de Opposites. Beide heren hebben net een solo album in de winkels. Voor het gemak zijn de soloprojecten maar samen in een hoesje gestoken en zodoende stiekem toch een Opposites cd.

Ook op het podium is er weinig te merken van solo werk, zowel hun nieuwe nummers als de inmiddels al bijna klassieke tracks als Dom, Lomp en Famous en Me Nikes worden door de heren strak achter elkaar afgewerkt.

Het publiek gaat los, inclusief stagedivers en crowdsurfers, zoals dat hoort bij een goede show. De temperatuur in het kleine zaaltje stijgt dan ook met de minuut en het is dan ook niet heel erg dat tijdens Licht Uit de enkele nog brandende spots ook worden gedimd.

Fan van het eerste uur Van Bronkhorst wordt nog even het podium opgeroepen. Zijn eerste optreden was bijna vijf jaar geleden, ook in de Piek. Sindsdien is hij bij elk optreden van de partij. Voor hem een speciale crowdsurf wave door de zaal en hij mag de vocals van Dom, Lomp en Famous meerappen. Het jonge publiek kan alleen maar jaloers toekijken.

Na een uurtje dampende hiphop wordt de avond hakkend afgesloten met New Kids lijflied Broodje Bakpao. Tevreden kunnen de bezoekers daarna de frisse lucht op zoeken, het was een geslaagd avondje hiphop in een uitverkochte Piek.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland