Kort Nieuws

Sneeuwellende, BDM download en Serious AnnTastic

Tekst: Andre Joosse ,

Het concert in Brogum vanavond is geannuleerd in verband met het negatief reisadvies. De vorige week gepresenteerde ep van BDM Entertainment kan gratis gedownload worden op zijn site. AnnTastic voert actie voor Serious Request.

Sneeuwellende, BDM download en Serious AnnTastic

Concert Brogum geannuleerd
 

Het concert van de JP & the Seegersession Band is afgelast door het slechte weer. De sneeuwval van de afgelopen dagen en de verwachtte sneeuwbuien zijn reden voor een negatief reisadvies in de provincie Zeeland. In goed overleg met de bands, is er voor gekozen om het concert van vanavond niet door te laten gaan! Een nieuwe datum wordt later bekend gemaakt.

 
Voor zover bekend gaan alle andere optredens in de Zeeuwse podia wel door.
 

BDM geeft nieuwe ep gratis weg

 

Vorige week las u al over de presentatie van het nieuwe BDM Entertainment album. De cd Het Zeeuwse Hoofdmenu is gratis te downloaden van de site: www.bdm-entertainment.nl Op de ep zijn naast Bas de Meijer (BDM) en DJ Tempo-Slow ook onder andere Tommy Tijdperk, Neger R de Vries, Eva en Dany Vera te horen.

 

AnnTastic met kerstnummer op Serious Request

 

AnnTastic, de band rond de Middelburgse zangeres Annika Bos doet mee aan het serious request project van 3FM. Door de plaat aan te vragen steun je het Rode Kruis. Dit jaar wordt er geld opgehaald voor de kinderen die hun ouders hebben verloren aan aids. Hier kan de kerstplaat van AnnTastic worden aangevraagd.