Bart Gabriëlse nieuwe programmeur De Spot

“Ik ben uiteraard erg blij dat ik per 1 januari in De Spot aan de slag mag gaan”.

Cathelijne de Groen ,

Een nieuwe programmeur voor poppodium De Spot in Middelburg. Voor Tonnie Dieleman werd de combinatie van coördinator en programmeur te druk en heeft Bart Gabriëlse ingeschakeld om de taak van programmeur over te nemen.

“Ik ben uiteraard erg blij dat ik per 1 januari in De Spot aan de slag mag gaan”.

Het Middelburgse poppodium De Spot is een programmeur rijker. Tonnie Dieleman die voorheen fungeerde als coördinator en programmeur, geeft dit laatste grotendeels uit handen. “Het is zo dat mij het werk boven het hoofd gegroeid is, en de coördinatie en de programmering is eigenlijk te veel om alleen te doen. Vandaar dat we Bart in hebben geschakeld om de programmering voor een groot deel op zich te nemen. Ik blijf meedenken en zal ook dingen blijven neerzetten in De Spot maar ik hoop dat we met Bart ook onze potentie verder kunnen uitbuiten.”

 

Bart Gabriëlse mag zich per 1 januari de nieuwe programmeur van De Spot noemen. Tot half mei dit jaar was hij eigenaar van CD en LP speciaalzaak De Spin in Middelburg: “Nadat ik mijn winkel heb gesloten is alles heel snel gegaan. De Spot is volgens mij het leukste podium van Zuid-Nederland en past prima bij mijn smaak en stijl. Ik kan niet wachten om mijn ideeën aan de huidige programmering toe te voegen.”

 

We zijn erg nieuwsgierig wat we in 2011 allemaal kunnen verwachten in De Spot! Bart: “Ik ben uiteraard erg blij dat ik per 1 januari in De Spot aan de slag mag gaan”. En natuurlijk kun je alle bevestigde optredens terugvinden in de 3VOOR12/Zeeland Agenda en op de website van De Spot Middelburg.