#INCU13: Illustere RAAF vliegt eenzaam in het rond #INCU13: Illustere RAAF vliegt eenzaam in het rond

Muziek niet gevarieerd genoeg om te blijven boeien

, Tamara Scholten

#INCU13: Illustere RAAF vliegt eenzaam in het rond

Muziek niet gevarieerd genoeg om te blijven boeien

Tamara Scholten ,

In de kuil van de Cul is het akelig rustig als de twee mannen van RAAF het podium beklimmen. Gelukkig voor dit bijzondere duo raakt het na een aantal nummers langzaam voller. Het publiek is nieuwsgierig wat deze vreemde vogels hun zal voorschotelen.

HET CONCERT
RAAF, Cul de Sac, dinsdag 17 september

DE ACT
Duistere shoegaze gemaakt door twee gitaristen uit Haarlem. EP is uitgekomen in juli dit jaar en heeft zelfs een tijdje op de Luisterpaal van 3voor12 gestaan. De band projecteert tijdens het optreden vreemde films van vroeger op een wit scherm.

HET MOMENT
Dat moment dat de zanger zijn synthesizer aanzet en er een gigantische bak herrie de Cul in laat blazen. Dat schudt het aanwezige publiek even goed wakker.

HET PUBLIEK
Dat lijkt moeite te hebben de muziek te kunnen plaatsen en een deel van de bezoekers loopt dan ook al na een aantal nummers weg. De muziek van RAAF lijkt maar een handjevol muziekliefhebbers écht te boeien.

HET OORDEEL
Het optreden staat als een huis, maar leek toch vooral boeiend genoeg voor de echte shoegaze liefhebbers. Hoewel het wellicht bij het genre hoort, mag de band wel wat meer enthousiasme uitstralen. Nu keek het vooral naar de grond en kon er geen teken van enthousiasme of genot van af.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg