Deze week Hollandse Nieuwe-podia op Popronde Tilburg, Venlo en Den Haag

Op de 3VOOR12-podia acht verse acts uit eigen wateren in drie dagen

Pepijn van Gils ,

Het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland gaat deze week alweer haar een-na-laatste week in. Deze week doet de Popronde drie steden aan. In Tilburg, Venlo en Den Haag zijn weer vele Hollandse Nieuwe-acts te zien, waarvan in totaal acht op de speciale 3VOOR12-podia. Bekijk verderop in dit artikel het volledige programma van deze week.

Op de 3VOOR12-podia acht verse acts uit eigen wateren in drie dagen

Het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland gaat deze week alweer haar een-na-laatste week in. Deze week doet de Popronde drie steden aan. In Tilburg, Venlo en Den Haag zijn weer vele Hollandse Nieuwe-acts te zien, waarvan in totaal acht op de speciale 3VOOR12-podia. Kijk hier voor de volledige programma's, alle Popronde-data en meer informatie.

Donderdag 3 november:
Cul de Sac, (Korte) Heuvel 48, Tilburg
21:45 Wooden Saints
23:00 BlackboxRed

Vrijdag 4 november:
De Locomotief, Parade 2, Venlo
22:15 Capeman
23:45 All Missing Pieces

Zaterdag 5 november:
Paardcafé, Prinsegracht 12, Den Haag

20:00 A Polaroid View
21:05 Passengers
22:10 Are You A Lion
23:20 The Fudge

3VOOR12 en de Popronde:
Ook dit jaar werken 3VOOR12 en de Popronde weer samen, en dat resulteert in maar liefst 27 Hollandse Nieuwe podia in evenveel steden door het hele land. Dit najaar staan in elke aan de Popronde participerende stad meerdere Hollandse Nieuwe-acts op de planken van een centraal gelegen podium. Vrijdag 9 september begon de Popronde in Nijmegen, deze zal nog tot 11 november (Eindhoven) rondreizen door heel Nederland.

Over Hollandse Nieuwe:
Onder de naam Hollandse Nieuwe signaleert 3VOOR12 maandelijks vers talent. Elke maand verschijnt op de Luisterpaal een door de redactie samengesteld album met een stuk of twintig nieuwe (demo)tracks van talentvolle muzikanten van eigen bodem.

Wil jij met je nieuwe nummer ook op de Hollandse Nieuwe sampler? Stuur dan een MP3 of een downloadlink vergezeld van info/bio naar 3voor12@gmail.com.