Weedeater houdt bomvolle grote zaal in zijn greep Weedeater houdt bomvolle grote zaal in zijn greep

Loeizwaar voortmalend trio koren op molen van bezoeker

, Wouter de Waal

Weedeater houdt bomvolle grote zaal in zijn greep

Loeizwaar voortmalend trio koren op molen van bezoeker

Wouter de Waal ,

Nog niet eens zo heel lang geleden waren ze te bewonderen in plaatselijk rock & metal cafe Little Devil voor enige tientallen mensen. Vandaag stonden ze op het hoofdpodium met meer dan duizend toehoorders. Weedeater doet het duidelijk goed bij het Roadburn volk en als je de zware geestverruimende klanken van dit drietal hoort, snap je ook wel waarom.

Loeizwaar voortmalend trio koren op molen van bezoeker

Nog niet eens zo heel lang geleden waren ze te bewonderen in plaatselijk rock & metal cafe Little Devil voor enige tientallen mensen.Vandaag stonden ze op het hoofdpodium met meer dan duizend toehoorders. Weedeater doet het duidelijk goed bij het Roadburn volk en als je de zware geestverruimende klanken van dit drietal hoort, snap je ook wel waarom.

CONCERT
Weedeater, Main Stage, zaterdag 16 april

PLUS
De mannen weten een uitstekende lompe groove neer te zetten en vast te houden en zorgen daarmee voor een zeer goed gevulde grote zaal. Dit is bepaald geen vanzelfsprekendheid op een festival waar velen zich bij voorkeur massaal in nauwe ruimtes wurmen. De drummer is met zijn schitterend beestachtige uitstraling een mooie blikvanger.

MIN
Erg fijn (en gezien de grote publieksopkomst ook terecht) dat deze groep op het hoofdpodium mag figureren, maar toch komt deze band nog beter tot zijn recht in een intiemere context.

CONCLUSIE
Een geslaagde vertoning van deze hevige groenliefhebbers.

CIJFER
8+

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg