Sungrazer speelt de kater weg Sungrazer speelt de kater weg

Psychedelische stoner van de één na bovenste plank

, Dyon Schlebos

Sungrazer speelt de kater weg

Psychedelische stoner van de één na bovenste plank

Dyon Schlebos ,

Het Limburgse trio Sungrazer trekt de Green Room onder een dik donslaken van space en psychedelica met de nodige stoner. Wanneer je net bedwelmd raakt onder de hypnotiserende bassgrooves van bassist Sander Haagmans, ramt Rutger Smeets de ene na de andere stoner-riff door je strot.

Psychedelische stoner van de één na bovenste plank

Het Limburgse trio Sungrazer trekt de Green Room onder een dik donslaken van space en psychedelica. Wanneer je net bedwelmd raakt onder de hypnotiserende bassgrooves van bassist Sander Haagmans, ramt Rutger Smeets je de ene na de andere stoner-riff door de strot.

CONCERT
Sungrazer, Green Room, 17 april

PLUS
Het ritme-onderonsje tussen drummer Hans Mulder en bassist Sander Haagmans is een geslaagde. De batterij aan elektronica voor de voeten van gitarist Rutger Smeets zorgt voor de psychedelische experimentele noot. De bedwelmende zoete wietgeuren die vanaf de eerste rij de neusgaten ontdekken, maken het plaatje helemaal compleet. Haagmans na drie nummers: "de kater is nu...weg". Wat ik je brom!

MIN
Je moet van verre huize komen om in het pschedelische stonergenre boven de bestaande orde uit te komen. Sungrazer doet een goede poging, maar weet soms net niet clichés te vermijden.

CONCLUSIE
Sungrazer doet al snel de kater van drie dagen Roadburn vergeten, maar blinkt niet uit in orginaliteit

CIJFER
7,3

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg