Master Musicians of Bukkake haalt Midden-Oosten naar Tilburg Master Musicians of Bukkake haalt Midden-Oosten naar Tilburg

Show overstemt af en toe de muziek

, Dyon Schlebos

Master Musicians of Bukkake haalt Midden-Oosten naar Tilburg

Show overstemt af en toe de muziek

Dyon Schlebos ,

Bekend om de extravagante show is het zevenkoppig gezelschap Master Musicians of Bukakke terug op Tilburgse bodem. Dit keer is het Midden-Oosten het algehele thema. Het bezwerende schouwspel neemt het soms iets te veel over van de muziek.

Show overstemt af en toe de muziek

Bekend om de extravagante show is het zevenkoppig gezelschap Master Musicians of Bukakke terug op Tilburgse bodem. Dit keer is het Midden-Oosten het algehele thema. Het bezwerende schouwspel neemt het soms wel iets te veel over van de muziek.

CONCERT
Master Musicians of Bukkake, MIDI Theater, 16 april

PLUS
Bij binnenkomst van de bewierookte theaterzaal in MIDI wordt het publiek getrakteerd op een salvo aan mantra's. Met een arsenaal aan vreemde wereldinstrumenten en onder begeleiding van twee drummers krijgt de noise-intro langzaam aan meer vorm. Master Musicians of Bukkake past prima in een theater en de witte sultan (met verkleurende lichtjes als vingertoppen!) neemt je mee in een fata morgana van absurdisme.

MIN
Hoewel de muziek allerminst slecht is, krijgt het tafereel op het podium soms iets te veel de overhand en duwt het de muziek naar de achtergrond. Dit in tegenstelling tot een show als bij Circle waarbij muziek én performance blijven boeien.

CONCLUSIE
Master Musicians of Bukkake past met zijn bezwerende mantra's en resonerende gitaren perfect in het theater, maar drukt met het excentrieke optreden soms de muziek weg.

CIJFER
7,5

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg