Lonely Kamel is alles behalve eenzaam Lonely Kamel is alles behalve eenzaam

Hardrock met een vleugje blues laat Batcave losgaan

, Dirk Stolk

Lonely Kamel is alles behalve eenzaam

Hardrock met een vleugje blues laat Batcave losgaan

Dirk Stolk ,

Met een ruige mix van hardrock en een flinke scheut blues laat Lonely Kamel een stevige indruk achter op Roadburn. Met al meerdere albums op zak en de nodige professionaliteit weten de 4 mannen goed op het publiek in te spelen.

Hardrock met een vleugje blues laat Batcave losgaan

Met een ruige mix van hardrock en een flinke scheut blues laat Lonely Kamel een stevige indruk achter op Roadburn. Met al meerdere albums op zak en de nodige professionaliteit weten de vier mannen goed op het publiek in te spelen.

CONCERT
Lonely Kamel, Bat Cave, zaterdag 16 april

PLUS
Het kwartet draait een stevige set, die vooral rust op gitarist Lukas Paulsen. Deze weet met pakkende rifjes en indrukwekkende solo´s ieder nummer weer een lekkere groove mee te geven. Zanger Tomas Brenna mengt er gedurende de set nog de nodige humor doorheen. Deze sfeer blijft bij de gehele set hangen en geeft ook de met blues overgoten nummers een prettige toevoeging. Het publiek danst, klapt, zingt mee en weet zelfs een aardige pit op gang te brengen. Genoten, dat wordt er..

MIN
Enige kritiek is te geven op het materiaal: de microfoon van Paulsen laat te wensen over en tegen het einde geeft de snare van drummer Espen Nesset het ook op. Deze wordt echter bij het eerstvolgende nummer al vervangen.

CONCLUSIE
Naast wat technische problemen doet Lonely Kamel precies waar het voor gekomen is. Een knallende set van een uur, waar het publiek aan de voeten van het viertal hangt.

CIJFER
8

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg