Black Pyramid verbindt groove met pakkende refreinen Black Pyramid verbindt groove met pakkende refreinen

Publiek deint lustig mee in volgepakte Green Room

, Wouter de Waal

Black Pyramid verbindt groove met pakkende refreinen

Publiek deint lustig mee in volgepakte Green Room

Wouter de Waal ,

Voor degenen die op zoek waren naar een harder alternatief voor het lieflijke Black Mountain dat tezelfdertijd op het hoofdpodium speelde, bood Black Pyramid uitkomst. Dit drietal wist met zijn harde groovende rock, gelardeerd met melodieuze passages en direct aansprekende refreinen, de talrijke aanwezigen moeiteloos aan zich te binden.

Publiek deint lustig mee in volgepakte Green Room

Voor degenen die op zoek waren naar een harder alternatief voor het lifelijke Black Mountain dat tezelfdertijd op het hoofdpodium speelde, bood Black Pyramid uitkomst. Dit drietal wist met zijn harde groovende rock, gelardeerd met melodieuze passages en direct aansprekende refreinen, de talrijke aanwezigen moeiteloos aan zich te binden.

CONCERT
Black Pyramid, Green Room, zondag 17 april

PLUS
Het muzikale mengsel dat deze groep ten gehore brengt, heeft een duidelijk eigen smoelwerk en is tegelijk zwaar en groovend genoeg om de bezoeker van dit festival te bevredigen. De band verspilt niet veel tijd tussen nummers en bouwt daardoor steeds groter momentum op. Het publiek is hier duidelijk ook erg mee in zijn nopjes en doet enthousiast mee. Uiteindelijk krijgt het als toegift nog een vers, slechts eenmaal eerder gespeeld stuk voorgeschoteld.

MIN
De soms wat schreeuwerige stem van de zanger vereist enige gewenning.

CONCLUSIE
Een fijn concert dat de hardcore Roadburner zichtbaar bekoort.

CIJFER
8

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg