No Sleep 'Til Burg breidt uit No Sleep 'Til Burg breidt uit

Cul de Sac tweede locatie festival

, Bas van Duren

No Sleep 'Til Burg breidt uit

Cul de Sac tweede locatie festival

Bas van Duren ,

Cul de Sac wordt het derde podium van No Sleep 'Til Burg. Jarenlang
werd het festival in alle zalen van 013 gehouden, maar dit jaar staan er dus ook bands op te treden in de kroeg.

Cul de Sac tweede locatie festival

Cul de Sac wordt het derde podium van No Sleep 'Til Burg Jarenlang werd het festival in alle zalen van 013 gehouden, maar dit jaar staan er dus ook bands op te treden in de kroeg.

Ieder podium krijgt de komende editie van No Sleep 'Til Burg zijn eigen genre. Zo staan er vooral pop/rock bands in de Kleine Zaal, wordt de Bat Cave het thuishonk voor metalbands en zijn er voornamelijk akoestische sets in de Cul te horen.

Volgens assistent-programmeur Jesper Davits was de keuze voor de Cul een logische: “We hebben gekozen voor de Cul erbij, omdat zij in het verleden altijd de No Sleep after-party organiseerde, als los onderdeel van het festival. Daardoor is het idee ontstaan om haar erbij te betrekken. Cul de Sac stond hier voor open en in overleg leek voor beide partijen het cafe de juiste setting te zijn die past bij singer-songwriter muziek. De Cul is klein en intiem.”

Davits zegt dat er een bijkomend voordeel is: “No Sleep ademt dan ook meer een showcasesfeer en sta je samen sterker in de promotie, wat natuurlijk voordelig is voor de bezoekersaantallen.”

No Sleep vindt dit jaar plaats op zondag 14 maart in 013 en Cul de Sac. Tevens vindt er een afterparty in de Cul de Sac plaats. De komende tijd wordt de programmering bekend gemaakt. 3VOOR12/Tilburg doet live verslag van het festival.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg