Tilburgse Film It Yourself-crew gelanceerd Tilburgse Film It Yourself-crew gelanceerd

3VOOR12/Tilburg zoekt jou!

, 3VOOR12/Tilburg

Tilburgse Film It Yourself-crew gelanceerd

3VOOR12/Tilburg zoekt jou!

3VOOR12/Tilburg ,

Film It Yourself, het bekroonde 3VOOR12-initiatief gaat een nieuwe fase in. Concertgangers kunnen met hun mobiele telefoon optredens filmen en uploaden, 3VOOR12 regelt het geluid en monteert alles aan elkaar. Na registraties op Pinkpop en Lowlands is de tijd rijp voor een vervolg op de Nederlandse poppodia. 3VOOR12/Tilburg mag aftrappen en jij kan ons daarbij helpen!

3VOOR12/Tilburg zoekt jou!

Eerder dit jaar lanceerde Ron van der Sterren van 3VOOR12 een nieuw initiatief: Film It Yourself. Concertgangers kunnen hun telefoonopnames uploaden, 3VOOR12 regelt het geluid en monteert alles aan elkaar. Na registraties op Pinkpop en Lowlands is de tijd rijp voor een structureel vervolg. In 2010 gaat FIY elke maand een concert filmen samen met het publiek. De aftrap is op Noorderslag met The Mad Trist, daarna doet FIY Tilburg aan. 3VOOR12/Tilburg mag aftrappen en jij kan ons daarbij helpen!

Op 21 februari speelt het Rotterdamse El Pino & The Volunteers in de Kleine Zaal van 013. Film It Yourself heeft met de band een deal gesloten om het concert op te laten nemen door het publiek. Om dat voor elkaar te krijgen zijn we aangesloten bij FIY om jou, de bezoeker, een kans te geven om het concert te filmen. Wil je meedoen? Wordt dan lid van onze crew door je te registeren op de website en je daarna aan te sluiten op onze pagina. Geef aan of je naar het concert gaat, neem je telefoon mee en begin met opnemen. Je bent niet verplicht het hele concert te filmen. Uploaden gaat via de website van FIY of Mobypicture. Succes en tot bij El Pino & The Volunteers!advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg