Win kaarten voor Kensington in de Waerdse Tempel!

3VOOR12/Noord-Holland verloot 2x2 kaarten

Redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Op 27 mei staat de band Kensington in de RedRoom in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard en jij kunt er gratis bij zijn! Lees hier hoe!

3VOOR12/Noord-Holland verloot 2x2 kaarten

Het gaat goed met de heren van Kensington. Je kan rustig stellen dat de heren aan de top van de Nederlandse Britpop-scene staan. Vorig jaar juli bracht de band het album Borders on Bladehammer uit en sindsdien gaat het hard: single 'Let Go' werd megahit bij 3FM en ook mogen de Utrechters zich 3FM Serious Talent noemen. Na een aantal succesvolle optredens met Razorlight, The Wombats en een tour met MakeBelieve is het nu voor Kensington tijd om eigen toer te doen in de lente van 2011.

Ook zin om de mannen eens live te zien optreden? Dat komt goed uit: op 27 mei staat Kensington in de RedRoom in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard en jij kunt er gratis naar toe! 3VOOR12/Noord-Holland mag namelijk in samenwerking met de Waerdse Tempel 2x2 kaarten weggeven!

Het enige wat je hoeft te doen is voor 23 mei 23.59 een mailtje sturen (o.v.v Kensington Winactie) naar redactie@3voor12nh.nl met je naam en contactgegevens.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars krijgen 24 mei bericht per mail.