Drie op een rij (56)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

3VOOR12/Noord-Holland Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl

Akoestiek
De singer-songwriteravond van Kompleks. Vanavond spelen Little Birdie en Sander Terpstra. Little Birdie is een Candese zangeres/gitariste met countryliedjes. Sander Terpstra komt uit Heerhugowaard en speelt covers van o.a. Bob Dylan en Neil Young.
Jongerencentrum Kompleks
Beukenlaan 1A, Heerhugowaard
Vrijdag 27 mei
21.30 uur
Gratis
www.kompleks.nl

Idiot Glee
Idiot Glee is James Friley, een nette mormoonse jongen uit Lexington (Kentucky). 3voor12 omschreef zijn muziek als "Lome grooves, ondersteund met vrolijk klinkende en ietwat klungelige synthlijnen, afgetopt met meerstemmige zang onder een laagje van reverb.” Voor de indiepop liefhebber.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 27 mei
22.30 uur
Gratis
www.patronaat.nl

Moise Band Contest
Het MOISE Festival, dit jaar op 25 juni in het Darwinpark Zaandam, organiseert net als vorig jaar een bandcontest om aanstormend talent een kans te geven.
Pop- & Dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Zaterdag 28 mei
21.00 uur
Gratis
www.kade.nl