Drie op een rij (54)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

3VOOR12/Noord-Holland Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Square Attic & DJ Jaap Ligthart
De twee regiohelden Square Attic en DJ Jaap Ligthart hebben hun handen in één geslagen en brengen samen een mooie single uit. De single ‘Don’t Leave’ wordt vanavond gepresenteerd.
Bloemenlust
Burgemeester Lovinkstraat 3, Breezand
Vrijdag 13 mei
21.00 uur
Toegang: Gratis

The Sticko-Xperience
11 mei 1981 is Bob Marley overleden, dus dat is nu 30 jaar terug. Zijn muziek is nog steeds springlevend en daarom maken we er een mooi feest van and we say: RISE UP! Op het podium staat vandaag de Sticko Xperience, de band rondom leadzanger Sticko.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zaterdag 14 mei
21.30 uur
Toegang: Gratis 
Royal Six III
De streekomroep voor 't Gooi, Radio 6FM en podium de Vorstin presenteren ROYALSIX. Een professioneel podium voor bands uit Gooi en omstreken en dé uitgelezen kans voor lokaal talent om te spelen voor een breed publiek en ook nog eens een professionele live-opname te laten maken voor uitzending op Radio 6FM. Deze keer: Hillcats, Benjamin Grey, Ma*rten met band, Kelly's Vacation en The Fudge.
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Zondag 15 mei
19.00 uur
Toegang: Gratis