Rob Acda Award 2010/2011 nu op cd

Vijf finalisten op gratis te downloaden album

Tekst: Wendy Beers ,

De finalisten van de Rob Acda Award zijn inmiddels allemaal bekend, en zij hebben intussen niet stilgezeten. Tot en met 8 april is de officiële finale cd met muziek van de vijf bands gratis te downloaden. De compilatie van stevige rock, pop, folk en roots belooft een spannende finale in het Haarlemse Patronaat.

Vijf finalisten op gratis te downloaden album

Na 4 voorrondes met muzikaal geweld van 24 veelbelovende acts is op vrijdag 8 april de tijd aangebroken voor de finale van de Rob Acda Award, in de Dommelsch Zaal van Patronaat.
Eerdere finalisten als Stuurbaard Bakkebaard, The Sheer en The Hype bewezen al dat de bands nadien ver kunnen komen.

De vijf finalisten hebben ondertussen hard gewerkt in de Haarlemse VooDooVoX studio bij het opnemen van drie nummers voor de officiële Rob Acda Award finale cd. Een compilatie van Against All Odds’ stevige rock, energieke pop/rock van The RED17, Pilot Paco’s ‘folkpopamericanarock’, soulvolle pop/rock van 7th Street, aangevuld met de rootsband We Stole The Zebra belooft veel goeds voor de oren. De cd is hier tot en met 8 april gratis te downloaden.

Tijdens de finale zal bekend worden welke band het openingsoptreden op Bevrijdingspop Haarlem 2011 zal verzorgen. Hiernaast wint de band onder andere een optreden op het Mixtream Festival, een voorprogramma in het Patronaat en een fotoshoot met de winnaar van de Rob Acda Foto Award.