Drie op een rij (48)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Pop Up Animal Kids & Colossa
Twee lekker rockende bands in Cayen. Allebei 3FM Serious Talents, allebei goed!
Pop Up Animal Kids zijn “muzikale apen” uit Den Haag die een soort bluesrock spelen, Colossa komt uit Limburg en Utrecht en maakt alternatieve rock.
JC Cayen
Peperstraat 2, Enkhuizen
Zaterdag 2 april
21.00 uur
Toegang: € 5,-


Helldorado & Immanu El
Uit Noorwegen komt het fenomeen Helldorado het Patronaat overtuigen dat hun combinatie van blues, country en rock niet alleen in Noorwegen thuishoort. Immanu El is een Zweedse band die op een prachtige wijze indie en pop weet te combineren in mooie soundscapes met dynamische instrumenten en een meeslepende stem.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zaterdag 2 april
21.30 uur
Toegang: GratisApneu & Bright Young Lights
Twee coole en opkomende bands uit de regio! Apneu maakt uptempo melodieuze songs die sterk doen denken aan de sixties. Bright Young Lights zit meer in de moderne rockhoek. Talenten die je echt moet gaan checken!
Swingcafé ’t Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 2 april
21.30 uur
Toegang: Gratis