Drie op een rij (47)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Rarely Alive
De gasten van Rarely Alive komen uit Velsen en doen er alles aan om zo ver mogelijk te komen met hun muziek. Wat je krijgt is strakke beats, rockende gitaren en een rauw schurende, maar tegelijk toch fijn slijpende stem!
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 25 maart
22.30 uur
Toegang: GratisKing Jack
Vuige sixties/seventies rocksound met een scheurend orgel.Na een avontuur als begeleidingsband van Anouk staan deze jongens met nieuw materiaal op de planken om iedereen omver te blazen!
JC Cayen
Peperstraat 2, Enkhuizen
Zaterdag 26 maart
21.00 uur
Toegang: € 5,-Jenee Halstead
De stem van Jenee Halstead is een kruising tussen Emmylou Harris, June Carter en Patty Griffin. Halstead is opgegroeid in de omgeving van Cambridge, Massachusetts. Met haar cd The River Grace zet Jenee Halstead een verzameling van prachtige singer-songwriterliedjes neer.
Taverne De Waag
Damstraat 29, Haarlem
Zondag 27 maart
17.00 uur
Toegang: Gratis