Drie op een rij (46)

De wekelijkse concertagenda verzorgt door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgt door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

The Upsessions
De heren deden eerder in 2010 al de Lima tent van Lowlands uit haar voegen barsten. Ook de Zwarte Cross en Into The Great Wide Open moesten er al aan geloven.
The Upsessions uit Amsterdam brengen de oude reggae zoals die eind jaren zestig op Jamaica werd gemaakt. Muziek die uitnodigt om te feesten!
Podium Duycker
Raadhuisplein 5, Hoofddorp
Vrijdag 18 maart
20.00 uur
Toegang: € 10,-Chef’Special (cd-presentatie)
De Haarlemse band combineert funk rock en hiphop zeer smaakvol en met het uitbrengen van EP 'Hungry' werd iedereen al watertandend achtergelaten. Het uitbrengen van de opvolger vraagt natuurlijk om een feestje en dat kun je aan Chef'Special wel over laten!
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 18 maart
21.00 uur
Toegang: € 8,-


The Clash of the Cover Bands: voorronde
Voorronde Regio West van de nieuwe, internationale editie van The Clash of the Cover Bands, The BeNeLux Edition.
De bands ’t Luchtorkest (allround coverband uit Zeist), Hot Dang Dilly (Rock & Roll coverband uit Amsterdam), Elvis & The Burgerkings (Rock & Roll coverband uit Utrecht, The Dublicators (Reggae & Ska coverband uit Amsterdam) en Bootleg (Rock coverband uit Heemskerk) strijden om een plaatsje in de landelijke finale (9 april in 013 te Tilburg).
De Nozem & De Non
Anthonie Verherentstraat 1, Heemskerk
Zaterdag 19 maart
20.00 uur
Toegang: € 5,-