Drie op een rij (45)

De wekelijkse concertagenda verzorgt door Plug Out

Tekst: redactie Plug Out ,

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

De wekelijkse concertagenda verzorgt door Plug Out

Only Seven Left, Want Want & TheSelfEmployed
De Hilversumse band Only Seven Left gaat heel groot worden. Na te hebben gespeeld met bands als Tokio Hotel en Destine staan ze sinds kort op eigen benen. Only Seven Left maakt catchy pianorock met instant sing alongs zoals Sleeping Without You en I Am Sorry, een duet met Miss Montreal.
Daarnaast treden het Zwolse powerpop kwartet Want Want en de heren van TheSelfEmployed (voorheen T.IF.T) op.
Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Vrijdag 11 maart
29.30 uur
Toegang: € 10,-

Riot On The Dancefloor
Drie bikkelharde bands transformeren De Kade in één grote moshpit. De van oorsprong Zaanse hardcoreband 21 Gun Salute is voor velen al lang een gevestigde naam in het Nederlandse muziekcircuit. De band wordt geroemd vanwege hun strakke pissed-off hardcore en hun energieke optredens. Als onderdeel van hun Nederlands/Belgische clubtour neemt 21 Gun Salute hun vrienden van Meet The Storm mee. Opener van deze avond zijn de jonge honden van 18 Miles.
Pop- & Dancepodium De Kade
Zuiddijk 9-11, Zaandam
Zaterdag 12 maart
21.30 uur
Toegang€ 3,-

Club Funday met Lola Kite en Houses
Lola Kite is een driemans formatie, bestaande uit de Amsterdammers Keez Groenteman, Jasper Verhulst en Bram Vervaet. De band heeft een verfrissend nieuw en bijzonder geluid. Harmonieus, poppy en emotioneel. Ook op de planken weten ze flink indruk te maken.
Houses is een relatief nieuw bandje, maar zeker een sensatie met hun uplifting popnummers. Met loepzuivere vocalen neemt zangeres Ella je mee door de nummers, die zowel troostend zacht als rasperig rauw zijn.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zondag 13 maart
16.30 uur
Toegang: Gratis