Drie op een rij (44)

De wekelijkse concertagenda verzorgt door Plug Out

Tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgt door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

The Van Jets & The Tellers
België is booming als het gaat om popmuziek en Patronaat laat dit graag horen. Deze avond staan The Van Jets en The Tellers op het programma. Deze Belgen zijn echt koningen in het schrijven van ontzettend catchy nummers en van ons hoeven ze daar echt niet mee op te houden!
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 4 maart
20.30 uur
Toegang: € 8,-

King Jack & Square Attic
Geen bullshit, maar ouderwets rocken. Dat zal het credo zijn van King Jack, die teruggrijpen naar het beste van hardrock uit de jaren zeventig en tachtig. Een Hammondorgel, oerdegelijke gitaarriffs en bluesy uithalen gaan bij King Jack niet vergezeld van modern jasje. Nee, een sigaret in de mond en een met whisky gesmeerde keel tekenen de zang van deze feel-good dirty rock & roll. Hell yeah! Swingcafé ‘t Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 5 maart
22.00 uur
Toegang: Gratis

Joast
Eigenlijk is het verhaal van Joost Oskamp alias Joast als een spannend jongensboek met een nog open einde. Het begint met een terneergeslagen jongeman die zich maandenlang met gitaar en taperecorder terugtrekt in de kelder van zijn ouderlijk huis. Hij verspreidt de demo’s vervolgens op goed geluk en wordt dan tot eigen verbazing opgemerkt in Amerika en volgt nu ook Nederland. In 2011 maakt iedereen kennis met het spannende jongensboek van Joast!
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Zondag 6 maart
15.30 uur
Toegang: Gratis