Drie op een rij (57)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

NH Pop Live Showcase

NH-Pop Live vindt dit jaar voor de derde keer plaats. NH-Pop Live is geen wedstrijd maar biedt Noord-Hollandse artiesten met eigen werk een platform en hiermee de kans om in een interessant traject te belanden van optredens, studiorecording, coaching, videoclip productie en toursubsidie. Vanavond: Wet T Shirt Contest, We Are FM, Pilot Paco en Velvvet. Komt dat zien!
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Vrijdag 3 juni
20.30 uur
Toegang: € 6,50Face Tomorrow
De emorock band Face Tomorrow speelt vanavond in het café Patronaat. Inmiddels bekend van radio en tv, spelen ze de tent weer plat en het betreft hier ook nog eens eenGRATIS optreden! Dus waar wacht je op?
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Zaterdag 4 juni
22.30 uur
Toegang: GratisLunapop
Het gratis festival Lunapop belooft weer een waar feest te worden. Twee podia in en rondom de Waerdse Tempel presenteren weer aanstormend bandtalent (Plug Out stage!) en de grotere namen (Outdoor Stage). Denk dit jaar aan: Chef’Special, Black Sun Empire en Melomanics!
In en rondom de Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 5 juni
14.00 uur
Toegang: Gratis