Noord-Holland goed vertegenwoordigd op Eurosonic/Noorderslag

O.a Ethereal, Chef's Special en Baskerville spelen in Groningen

Redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Dit jaar vindt het Eurosonic/Noorderslag festival al voor de 25e keer plaats. Tijdens deze jubileum-editie is er een hoop talent uit Noord-Holland in Groningen te vinden. Een overzicht van wat je echt niet mag missen!

O.a Ethereal, Chef's Special en Baskerville spelen in Groningen

Het begon 25 jaar geleden als een ludieke bandavond in de Oosterpoort in Groningen met acts uit Nederland en Belgie, maar inmiddels is Eurosonic/Noorderslag gegroeid tot het beste festival van Europa.
Op Eurosonic (woensdag 12 tot en met vrijdag 14 januari) kun je nieuwste Europese acts bekijken. Dit jaar ligt de focus op Nederland, dus extra veel talent van eigen bodem.
Noorderslag (zaterdag 15 januari) biedt het beste van de Nederlandse popmuziek.
Daarnaast is er nog een hele hoop te zien aan spin-off festivals en conferenties. Een enorm festival dus en we zijn dan ook erg trots dat Noord-Holland dit jaar erg goed vertegenwoordigd is in Groningen. Check het schema hieronder voor een overzicht!

Donderdag 13 januari
Alain Clark
Tim Knol

Vrijdag 14 januari
Relax
Ethereal
Baskerville

Zaterdag 15 januari
Beans&Fatback (met o.a. Gerhardt en Tim Knol)
Baskerville Live
Chef’s Special
Only Seven Left
Tim Knol

Daarnaast spelen de Noord-Hollandse bands The Hype en Rilan&The Bombardiers beiden twee sets op de Triple Double Night in Het Pakhuis Groningen.

Check hier het overzicht van 3VOOR12/Landelijk met wat er nog meer te zien is in Groningen tijdens Eurosonic/Noorderslag!