Flashtival voor het goede doel

Nieuw festival in Heemskerk zamelt geld in voor Orange Babies

3VOOR12/Noord-Holland ,

Op 30 januari vindt in de Nozem en de Non het nieuwe festival Flashtival plaats, georganiseerd door 2 middelbare scholieren. Het doel: geld inzamelen voor stichting Orange Babies, en ze krijgen daarbij hulp van o.a. Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte en The Medics!

Nieuw festival in Heemskerk zamelt geld in voor Orange Babies

Stel: je zit op de middelbare school en het is tijd om het verplichte profielwerkstuk te gaan maken. De meeste leerlingen zullen dan eerst heel hard zuchten van ellende en dan iets uitkiezen wat vooral weinig tijd en werk kost.
Zo niet Saskia Roterman en Maartje Knaap van het Kennemer College in Beverwijk. Zij besloten voor hun profielwerkstuk hun droom te verwezenlijken en een muziekfestival te organiseren.

Resultaat: Flashtival, een benefietfeest om geld in te zamelen voor 'Orange Babies', een stichting die zich inzet voor met HIV-besmette zwangere vrouwen en hun baby's in Afrika.
Flashtival vindt op 30 januari plaats in de Nozem en de Non in Heemskerk en heeft een flinke line-up. Maar liefst tien bands, onder andere The Medics, Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte, Mentally Retarded Friend en Little Things That Kill, komen spelen. Het festival begint om 14:00 beginnen met Cocktail Joe in de Non, en eindigt om 22:00 met Het Brein in de Nozem.

Kaarten kosten slechts 5 euro aan de deur, alle opbrengsten van de avond gaan uiteraard naar Orange Babies.

Kijk voor meer info op de website van Flashtival.