Eerste naam Beeckestijnpop bekend

Go Back To The Zoo speelt op festival in Velsen-Zuid

Tekst: Jan van Kampen ,

Op zaterdag 11 juli vindt een nieuwe editie van Beeckestijnpop plaats, het festival in Velsen-Zuid dat al ruim 30 jaar bestaat. Het is altijd weer spannend welke bands het festival boekt en dit jaar zijn ze er vroeg bij met het bekend maken van de eerste naam...

Go Back To The Zoo speelt op festival in Velsen-Zuid

Over enkele maanden is het landgoed rondom huize Beeckestijn weer gevuld met honderden muziekliefhebbers. De organisatie van het muziekfestival is op dit moment al druk bezig met het boeken van de bands, en bevestigde via Twitter zelfs al de eerste band. Go Back To The Zoo betreedt op zaterdag 11 juli 2011 als een van de headliners het hoofdpodium van Beeckestijnpop.

Go Back To The Zoo heeft zich in 2010 een slag in de rondte gewerkt om door te breken in Nederland. Dit is ze aardig goed gelukt, want ze speelden onder andere op Lowlands en waren de huisband van De Wereld Draait Door.

Ook in Noord-Holland hebben de heren verschillende grote optredens gedaan. Het optreden tijdens het Young Art Circus en het optreden in het uitverkochte Patronaat zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Ongewtijfeld gaat Beeckestijnpop met Go Back To The Zoo een groot publiek trekken. Hou de site in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe namen voor Beeckstijnpop 2011!