Drie op een rij (40)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Gooise Goden III
Vanavond staat lokaal talent centraal. Elke band krijgt tijdens Gooise Goden 20 minuten de tijd om de jury bestaande uit 3 juryleden en het publiek te overtuigen dat zij het verdienen om tot Gooise God van Podium de Vorstin gekroond te worden. De volgende bands spelen: Sentri, Massive Magic, Figure en Pitmen.
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Vrijdag 28 januari
20.30 uur
Toegang: GratisLokaal Kabaal
De volgende bands uit de Zaanstreek zullen vanavond optreden in De Kade: Between Skins, Biergeklier en Kansloos. Jong talent en dat allemaal voor noppes!
Pop- & Dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Vrijdag 28 januari
21.00 uur
Toegang: GratisSound Of Rock 'n' Roll Underground
Rock ‘n’ Roll is wat de klok staat vanavond. Geniet van de volgende bands: Shaking Godspeed, Charlie Jones BigBand, Sunnpimp en Paceshifters.
Manifesto Pop- en Cultuurcentrum
Holenweg 14C, Hoorn
Zaterdag 29 januari
21.00 uur
Toegang: € 12,- voorverkoop: € 10,-