Drie op een rij (39)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Lokaal Talent Special!
Laat je vanavond verrassen door lokaal talent uit de Gooi en Vechtstreek. Bands, singer-songwriters of andere acts: het kan allemaal. Wie weet zie jij hier iemand staan die over een paar jaar wereldberoemd is! Komt dat zien in JC De Tram!
JC De Tram
Gooierserf 124, Huizen
Vrijdag 21 januari
21.00 uur
Toegang: € 5,-


Jottem is jarig!
Al zestien jaar lang zet De Kade zijn zalen open voor het benefietfeest van het oefenruimte/studiocomplex Jottem! in Wormerveer. Dit jaar is Jottem! 16 jaar en mag zij eindelijk op de brommer. Maar liefst 12 lokale bands en artiesten die bij Jottem! oefenen laten vanavond zien wat de Zaanstreek aan popcultuur in huis heeft! Deze keer met Slinger & Lampion, Frank de Boer, Madame Helga, Dark Clous, De Doeterniettoeters, Infantry, Men on the Moon, Iron Made It, Blaffers ’n Begonia’s, Mishto!, Strangecousins en Coverparty.
Pop- & Dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Zaterdag 22 januari
20.00 uur
Toegang: € 10,-The Hype
Deze week in de Wereld Draait Door en binnenkort een nieuwe cd. Het gaat goed met The Hype, de sixties pop/rocksensatie uit Haarlem! Vanavond spelen zij in hét muziekcafé van Haarlem: Café Stiels. Ga genieten van deze band in een intieme sfeer, zo lang het nog kan, want dit wordt een landelijke hype.
Café Stiels
Smedestraat 20, Haarlem
Zondag 23 januari
22.00 uur
Toegang: Gratis