Drie op een rij (38)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Finale Slag om Hoogwoud
Het is zover: de finale van de Slag om Hoogwoud in het jongerencentrum Pardoes met From The Balcony (pop/rock), VanGotLos (rock/blues), The Loss (rock/electronica) en Karma’s Lab (rock/pop).
JC Pardoes
Herenweg 4-6, Hoogwoud
Vrijdag 14 januari
21.00 uur
Toegang: 3 euroStudio Zaanstad
Een avondje lokaal talent samengebracht door Studio Zaanstad. De enige “Kings of Cool” van The Untuned sluiten de avond af, voorafgegaan door de symphonische rockbands EYE en Mart Projects en de classicrock van Tomahawk.
Pop- & Dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Zaterdag 15 januari
21.00 uur
Toegang: GratisJonge Honden
Jonge Honden is een middag vol jonge en beginnende bands. Deze ‘jonge honden’ krijgen de kans om zich op het professionele podium van de RedRoom (= de kleine zaal) te profileren. Vandaag: Bright Young Lights (pop/rock), Area 51 (rockcovers) en Touch (pop).
De Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 16 januari
15.30 uur
Toegang: Gratis