Drie op een rij (37)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Peter Pan Speedrock, The Exploited & Cheap Thrills

Peter Pan Speedrock heeft geen introductie meer nodig. Deze mannen staan gegarandeerd voor een ruig feestje! UK punkrockers The Exploited komen om deze avond tot een beukend geheel te maken. Als tegenwicht voor deze testosteron-tsunami komen de vuige rockmeiden van Cheap Thrills.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 7 januari
20.30 uur
Toegang: € 12,50

Shannon Lyon & BJ Baartmans
De in Nederland woonachtige Canadees Shannon Lyon is inmiddels al bijna zijn halve leven actief in de muziek en heeft meer dan 10 albums op zijn naam staan. Vanavond spelt hij samen met BJ Baartmans, een gitarist van internationale allure en behoeft bij de liefhebbers nauwelijks introductie. Deze singer-songwriter treedt solo op en heeft bij talloze singer-songwriters als side man gespeeld.
Het Huis Verloren
Kerkstraat 10, Hoorn
Vrijdag 7 januari
20.45 uur
Toegang: Gratis (wel reserveren!)Moss & Awkward I
De Amsterdamse band Moss klinkt als een mix tussen Britpop en Americana. Support is Awkward I, het geesteskind van liedjesschrijver Djurre de Haan. Hij is tot nu toe bij een groter publiek vooral bekend als bassist van Alamo Race Track.
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Zaterdag 8 januari
21.30 uur
Toegang: € 14,-