Derde editie NH Pop Live is begonnen!

Bands uit Noord-Holland kunnen zich inschrijven

Redactie 3VOOR12/Noord-Holland ,

Het is zover! De derde editie van NH Pop Live is van start gegaan. Vanaf nu tot en met 27 februari kunnen Noord-Hollandse acts zich inschrijven en wie weet veroveren zij een plek in het project, gericht op het vinden van de meest talentvolle acts uit onze eigen provincie.

Bands uit Noord-Holland kunnen zich inschrijven

Na twee succesvolle edities staat de derde editie van NH-Pop Live in de startblokken. NH-Pop Live (een project van stichting NH Pop) is het platform voor de provincie Noord-Holland dat zoekt naar de meest talentvolle bands. Bij de twee eerdere edities met onder andere Tim Knol, Yori Swart en Rarely Alive als eindgeselecteerden heeft NH-Pop Live al bewezen een belangrijke rol te spelen in Noord-Hollandse popklimaat. Alle grote podia in Noord-Holland (inclusief het nieuwe podium Duycker in Hoofddorp en podium De Vorstin in Hilversum) doen mee en geven de meest talentvolle acts de kans eens in een professioneel poppodium op te treden.

Vanaf nu tot en met 27 februari is inschrijven weer mogelijk. Hoe het werkt? Speel je in een band of ben je rapper of singer- songwriter, kom je uit Noord-Holland en schrijf je zelf je eigen muziek? Dan kun je op www.nhpoplive.nl een profiel aanmaken. Uit alle bands die zich aanmelden worden er 16 geselecteerd die doorstromen naar het showcasetraject. Deze bands spelen elk twee keer op twee van de deelnemende podia. De bands die uiteindelijk in het natraject belanden spelen o.a. een keer in Paradiso, gaan een videoclip opnemen en duiken een zeer professionele studio in. Een prachtkans voor Noord-Hollands talent, dus surf snel naar www.nhpoplive.nl en schrijf je in!

3VOOR12/Noord-Holland gaat als mediapartner van NH Pop Live het projet de komende maanden op de voet volgen, dus hou de site in de gaten voor het laatste nieuws!